Tik Tok Video İndirme Programsız Android iPhone

Merhabalar, bu yazımızda Android’li telefonlarda ve iPhone’da programsız olarak Tik Tok video indirme konusunda sizlere yardımcı olacağız.

Bu işi yaptığını iddia eden ücretsiz uygulamalar telefonla uyumsuzluk problemlerine neden olabiliyor veya telefona reklam virüsü bulaştırabiliyor. Bu nedenle Tik Tok indirme uygulamalarını tavsiye etmiyoruz ve programsız yöntemi öneriyoruz.

Android’li tüm telefonlarda Tik Tok uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoyu açıp izleyin. Ardından aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen paylaşma simgesine basın.

Böylece karşınıza aşağıdaki resimde gördüğünüz menü çıkacak. Burada 2 numaralı ok ile gösterilen Videoyu Kaydet butonuna basın. Böylece ekranda indiriliyor mesajı görünecek ve kısa bir süre sonra video indirilmiş olacak.

İndirilen videoyu Galeri / videolar bölümünde bulabilirsiniz.

TikTok video indiremiyorsanız:

  • Büyük bir ihtimalle indirme engeli vardır.
  • Mesela telif hakkını ihlal edeceği için indirme engellenmiş olabilir.
  • TikTok yetkilileri tarafından size kuralları ihlal ettiğiniz gerekçesi ile video indirme yasağı veya yorum yapma yasağı verilmiş olabilir.
  • Belki de cihaz anlık işlem limitini doldurduğundan dolayı videoyu indiremiyor olabilirsiniz.
  • Yada telefonda boş alan kalmamış yani hafıza dolmuş olabilir. Bu durumda yeni boş alan yaratmalısınız.

iPhone’da Tik Tok Videoları Programsız Nasıl İndirilir?

Yukarıda anlatılan yöntemle birebir aynı şekilde indirebilirsiniz. Sadece birinci adımda basacağınız paylaşma simgesi üç nokta şeklinde görünür ve ikinci adımda basacağınız Videoyu Kaydet butonu yerine Video indir yazan bir buton görürsünüz. Bunun dışında tamamen aynıdır.


Yayımlandı

kategorisi