CloneApp İndir Nasıl Kullanılır Nedir Ne İşe Yarar

CloneApp programının kullanımı ile ilgili bilgiler vermeden önce ne olduğu ve neye yaradığı ile ilgili kısaca bilgi paylaşayım.

CloneApp programı ile Windows Kayıt Defteri’nin yedeğini alabilirsiniz ve yine CloneApp sayesinde bilgisayarda kullandığınız programların kayıt defterinde kayıtlı olan verilerinin de yedeğini alabilirsiniz. Yani programların ayarlarını yedeklemek de diyebiliriz buna.

Üstelik sadece seçtiğiniz programların kayıt defteri bilgilerini yedeklemek de mümkün ve bence en iyi tarafı da bu.

Çünkü ilerleyen zamanda bilgisayara format attığımız zaman yeniden sık kullandığımız programları yükleyeceğiz ve bunların daha önceki tüm ayarları silinmiş olacak. Oysa ki formattan sonra CloneApp programıyla daha önce almış olduğumuz program ayarları yedeğini geri yükleyip her şeye kaldığımız yerden devam edebiliriz.

CloneApp İndir (339 kb – Ücretsiz)

CloneApp  Nasıl Kullanılıyor?

CloneApp

Programı bilgisayara yükleyip çalıştırdığınız zaman kullandığınız tüm programları liste halinde gösterecek. Bunlar içinden ayarlarını yedeklemek istediklerinizin kutularını işaretleyin ve ardından StartBackup butonuna tıklayın.

2016-08-21_04-03-57

Mesela formattan sonra eğer aldığınız yedeği geri yüklemek istiyorsanız, yine programı çalıştırın ve açılan pencerenin sağ alt köşesindeki Restore butonuna tıklayarak daha önceden almış olduğunuz yedek dosyasını seçin.

2016-08-21_04-07-21


Yayımlandı

kategorisi