Ana Sayfa Teknoloji Windows PC Chrome Kapanmadan Önce Sor

Chrome Kapanmadan Önce Sor

26
0

Google Chrome da sağ üst köşedeki çarpı işaretine (X) tıklayarak tarayıcı penceresini kapatmadan önce sorarak sizden onay alma özelliği maalesef bulunmuyor. Bu da pek çok kullanıcıyı rahatsız ediyor hatta bazen zor durumda bırakıyor.

Yıllardır böyle bir ihtiyaç olmasına rağmen, ne yazık ki Chrome geliştiricileri buna kulağını tıkamış vaziyette.

Sssss 3 1

Hal böyleyken demokraside çareler tükenmez diyerek, alternatif çözüm yolları deniyoruz. Bunlar arasında en makul olanı ise aşağıdaki linke tıklayınca açılan sayfayı tarayıcıda hep açık tutma.

https://www.maki-chan.de/preventclose.htm

Bu sözünü ettiğimiz sayfa JavaScript kodu barındırıyor ve tarayıcı penceresini kapatmadan önce sizden onay isteyen ufak bir pencere açıyor. İzin verirseniz, ondan sonra kapanıyor.

Fakat Chrome tarayıcısının 2019 yılında yaptığı kod değişikliklerinden sonra bu sayfayı açmak yetmiyor. Her açtığınızda sadece bir kereye mahsus olmak kaydıyla, bu sayfadaki boş bir yere bir kere tıklamanız gerekiyor. Evet çok kolay bir iş ama eğer unutursanız, bu sayfa işlevini yitiriyor.

Önceki İçerikGünlük 10 Dolar Civarı Veren Anket Siteleri 2019-2020
Sonraki İçerikİnstagram Gizli Yüz Filtreleri Açma ve Kullanma Resimli Anlatım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz