Ana Sayfa Sosyal Medya Facebook Sürekli Kişi Yüklemesi Nedir ve Nasıl Kapatılır?

Facebook Sürekli Kişi Yüklemesi Nedir ve Nasıl Kapatılır?

6
0

Merhabalar, bu yazımızda Facebook sürekli kişi yüklemesi nedir ve nasıl kapatılır diye soranlara cevaben kısa bir resimli anlatım hazırladık.

Facebook’ta kişi yüklemesi seçeneği açık ise, telefondaki rehbere eklediğiniz her kişi, aynı zamanda Facebook’a da eklenmiş olur ve kişinin bilgileri Facebook’ta saklanır.

Yani varsayılan olarak bu senkronizasyon ayarı açıktır. Fakat kişi yükleme özelliğini kapatarak, buna engel olabilirsiniz.

Facebook’ta Sürekli Kişi Yüklemesi Kapatma


Bunun için öncelikle Facebook uygulamasını çalıştırın ve açılan ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç çizgi simgesine basın. Aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterildi.

Açılan menüden Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine basın. Üstteki resimde 2 nolu ok ile gösterildi.

Açılan ekranda önce Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine basın, ardından açılan menüde Ayarlar seçeneğine basın. Yukarıdaki resimde bunları görebilirsiniz.

Açılan ekranda ekranı en aşağıya kadar kaydırın ve Medya ve Kişiler seçeneğine basın. Üstteki resimde 5 numarayla gösterildi.

Karşınıza çıkan ekranda 6 numaralı ok ile gösterilen Sürekli Kişi Yüklemesi seçeneğine basarak kapalı hale getirin (açık olunca mavi oluyor, kapalı olunca gri renk oluyor).

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Sorun yaşayan olursa, yorum yazarak benden yardımcı olmamı isteyebilir. Elimden geleni memnuniyetle yaparım. Hoşça kalın, esen kalın…


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz