GIF Animasyonu Hareketli PNG’ye Çevirme Sitesi Ücretsiz

İnternette animasyonlar için en çok kullanılan format olar GIF resimlerini PNG’ye çevirebilir ve hareketli resim yani animasyon özelliğini korumasını sağlayabilirsiniz.

Animation PNG’nin kısaltması olarak APNG kullanılıyor.

Ezgif GIF to APNG Converter sitesini ziyaret ederek hiçbir programı indirip kurmaya gerek kalmadan tamamen online olarak web site üzerinden gif resimleri hareketli png resimlere dönüştürebilirsiniz.

Üstelik kullanması çok kolay. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resimde gördüğünüz Choose File yazan butona tıklayıp açılan pencereden bilgisayardaki GIF resmini seçip ardından Upload yazan butona tıklayarak bu gif resmini siteye yüklemek. Eğer gif resmi bilgisayarda kayıtlı değilse, dilerseniz OR paste image url yazan alana gif resminin internetteki url adresini kopyalayıp yapıştırarak siteye yükleyebilirsiniz.

Ardından aşağıdaki resimde ok işaretiyle gösterilen Convert To Apng yazan butona tıklayın. Böylece gif animasyonu, hareketli PNG’ye dönüştürülecek.

Son olarak aşağıdaki resimde ok işaretiyle gösterilen Save butonuna tıklayarak APNG dosyasını bilgisayara kaydedebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi