Video Cutter, Video cutting, recommend 1

En İyi Video Kesme Bölme Birleştirme Programı Windows İçin 2019-2020

Söz konusu video kesme, video bölme ve video birleştirme olunca piyasadaki en iyi program kesinlikle Bandicut yazılımıdır.

Google’da video kesme programı yazıp arattığınız vakit karşınıza sayısız seçenek çıkacak. Fakat bunlardan çok azı hatta neredeyse hiçbiri Bandicut’un sunduğu özellikleri ve kolaylığı sunamaz.

Bandicut İndir

Eğer sadece videonun tek bir bölümünü kesmek istiyorsanız, programın video kesme özelliğinden faydalanarak kolayca kesebilirsiniz. Keseceğiniz kısmın uzunluğu size kalmış.

Videoyu birkaç parçaya bölme imkanı sunuyor.

Eğer tek bir videoyu çeşitli video dosyalarına bölmek istiyorsanız, bunu da rahatlıkla yapabilirsiniz. Programın video splitter (video bölme) bölümünü seçerek 2 dakikada bu işi halledebilirsiniz.

Daha önce parçalara ayırdığınız yani böldüğünüz videonun parçalarını birleştirmek için bu programdan faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken video joiner (video birleştirme) bölümünü seçerek birleştirilecek video parçalarını seçmekten ibaret.

Eğer bir videonun istenmeyen kısımları varsa, Bandicut ile kolaylıkla bu kısımları kesip atabilirsiniz. Üstelik birkaç dakikada bitecek basit bir işlemdir. Hatta işlem bittiğinde hiç kimse bu kısmın kesilip atıldığını anlayamaz.

Aynı videonun farklı bölümlerini birleştirebilirsiniz. Bu özellik içerik üreticilerinin çok işine yarıyor. Mesela aynı videonun farklı örneklerini çektiyseniz ve bunları birleştirerek tek bir video yapmak istiyorsanız, oldukça yardımcı olacak bir özelliktir. Başta size zormuş gibi gelebilir, ama inanın bu programla basit adımları takip edip kolayca yapabilirsiniz.

Bandicut programının bir diğer harika özelliği de, videonun içindeki sesleri kesip mp3 dosyası olarak dışarı aktarmasıdır. Böylece herhangi bir Youtube videosundaki veya filmdeki güzel bir şarkıyı mp3 olarak kaydedebilirsiniz.

Bandicut ile video kesme nasıl yapılır?

Programı buradan indirip kurun ve çalıştırın. Alttaki ana penceresi açılacak.

Video Cutter, Video cutting, recommend 1

Buradaki Cut (Kes) seçeneğine tıklayın. Dilerseniz soldaki menüden de Cut simgesine tıklayabilirsiniz.

Video Cutter, Video cutting, recommend 3

Açılan pencerede kesilecek videoyu ekleyin, kesme seçeneklerini kendinize göre ayarlayın ve Start (Başlat) butonuna tıklayarak işlemi başlatın.

Video Cutter, Video cutting, recommend 4

İşlem bitince aşağıdaki pencere açılacak ve parantez içinde Complete (bitti) mesajı yazacak. İşte hepsi bu kadar basit.

Bandicut İndir

  • Boyut: 12.72 MB
  • Lisans: Ücretsiz
  • Üretici: Bandicam Company
  • İşletim sistemi: Windows

Yayımlandı

kategorisi