Rar parolası nasıl kırılır? Rar şifresi kırma 2021-2022

WinRAR programı ile sıkıştırılırken şifre konulan bir dosyanın parolası nasıl kırılır?

RAR şifresi kırma yöntemleri nelerdir? RAR parolasını kırmak mümkün mü ne kadar sürer?

Arkadaşlar RAR şifresini kırmak için ya sosyal mühendislik yaparak şifreyi tahmin etmeye veya internetten bulmaya çalışacaksınız yada Kava Kuvvet olarak bilinen Brute Force yöntemini kullanarak şifreyi çözmeye yani kırmaya çalışacaksınız.

RAR parolasını bulma konusunda 2021 yılı itibariyle dünyanın en iyisi PassFab for RAR isimli yazılımdır. Ücretli bir yazılımdır ama dilerseniz malum sitelerden beş kuruş ödemeden indirebilirsiniz.

Eğer ücretsiz bir alternatif arıyorsanız KRyLack Free RAR Password Recovery adlı programı tavsiye ediyorum ama PassFab kadar etkili olmadığını söylememe gerek yok sonuçta ucuz etin yahnisi meselesi.

Programı çalıştırdıktan sonra pencerenin sağ üst köşesindeki Add butonuna basarak şifreli RAR dosyasını bulup programa ekleyin. Ardından Brute Force with Mask Attack yazan ortadaki seçeneği seçin ve sağındaki Settings butonuna tıklayın.

Şifre hakkında tahminleriniz varsa ona göre harfleri sayıları özel karakterleri şifrenin ilk harfini son harfini arama işlemine dahil edebilir yada hariç tutabilirsiniz.

Sonrasında Start butonuna basarak işlemi başlatın ve bitene kadar bir süre bekleyin.

İşlem bitince üstteki resimde olduğu gibi bulunan RAR şifresini yeni bir pencerede gösterecek ve Copy yazan butona basarak bu şifreyi kopyalayabilirsiniz.

Bu programın nasıl kullanıldığını anlatan çok kısa ve faydalı bir video bulunuyor. Resmi sitesi tarafından hazırlanan bu videoyu aşağıdan izlemenizi öneririm.


Yayımlandı

kategorisi