Android Saç Rengi Değiştirme

Android Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları

Android telefonlarda saçınızın rengini değiştirerek farklı modeller deneyebilir ve size en çok yakışan saç rengini bulabilirsiniz. Ayrıca farklı saç renkleri deneyerek bu fotoğrafları sosyal medya hesabınızda paylaşabilir ve arkadaşlarınızdan gelen yorumlara göre size yakışanı tespit edebilirsiniz. Hiç olmadı, en azından kendi koleksiyonunuzda hatıra olsun diye saklayabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız ve nasıl faydalanacağınız tamamen size kalmış bir şey.

Android Saç Rengi Değiştirme

Teleport Hair Color

Teleport Hair Color Android uygulama dükkanında bulunan en iyi saç rengi değiştirme programıdır. Kamerayı açtığınız anda otomatik olarak çalışmaya başlar ve fotoğraf çekmeye hazır hale gelir.

İster hemen bir selfie (öz çekim) yapın, ister galerideki bir fotoğrafı seçerek bu uygulamaya aktarın. Birkaç saniye analiz ettikten sonra otomatikman saçı tespit eder.

Saç rengi değiştirme Android

Böylece farklı saç renklerini denemeye hazır demektir. Ekranın en altındaki Hair color yazan sekmeye tıklayarak açılan seçeneklerden dilediğiniz rengi seçip deneyebilirsiniz. Hemen sağındaki collages 3×3 ve collages 2×2 isimli sekmelere tıklayarak 4 farklı saç rengini veya 9 farklı saç rengini aynı ekranda görerek karşılaştırabilirsiniz.

Saç rengini değiştirdikten sonra fotoğrafı telefona kaydedebilir veya Facebook yada Insagram gibi sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsiniz.

Bu uygulamayı Android mağazasından direk telefona yüklemek için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teleportfuturetechnologies.haircolor


Hair Color Changer

Android Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları 2

Hair Color Changer ücretsiz bir Android uygulamasıdır ve fotoğraftaki saç rengini değiştirmek için özel olarak dizayn edilmiştir.

Aynı yukarıdaki program gibi, buna da yeni bir fotoğraf çekerek veya galerideki hazır bir fotoğrafı aktararak farklı saç renkleri deneyebilirsiniz.

Resim çektiğiniz zaman yada mevcut bir resmi bu uygulamayla açtığınız zaman ilk olarak size fotoğrafı kırpma seçeneği sunar. Ardından açılan editörde değişik renkler seçerek saçın farklı renklere boyanmış halini görebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın saç seçme aracı, silgi aracı, saç rengi gölgeleri aracı ve şeffaflığı ayarlama özelliği bulunmaktadır.

Android Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları

Bu uygulamanın sunduğu sanal işaretçi (fare imleci gibi) yardımıyla saçları farklı renklere kolayca boyayabilirsiniz. Ayrıca ekranın en üst kısmından fırça büyüklüğünü değiştirebilirsiniz.

Hair Color Changer adlı uygulamayı Android mağazasından direk telefona yüklemek için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://play.google.com/store/apps/details?id=top.haircolorchanger

Hair Color Studio

Android Saç Rengi deneme uygulaması

Hair Color Studio başka bir alternatif saç rengi değiştirme programıdır. Android telefonlarda kullanacağınız bu uygulamayla yalnızca farklı saç renklerini denemekle kalmayacak, aynı zamanda fotoğraftaki kişiye farklı güneş gözlüğü modelleri ve farklı şapkalar gibi aksesuarları giydirerek nasıl göründüğünü öğreneceksiniz. Toplamda 20’den fazla saç rengi gölgesi bulunan bu uygulamada rengi değiştirdikten sonra daha doğal görünmesi için bazı ince ayarlar yapma imkanı da sunulmaktadır. Sonuçta ortaya çıkan görseli telefona kaydedebilir yada sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Hair Color Studio adlı uygulamayı Android mağazasından direk telefona yüklemek için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modiface.haircolorstudio.free


Yayımlandı

kategorisi