Profesyonel Logo Tasarımı siteleri

Profesyonel Logo Tasarımı Programı Ücretsiz (Online)

Hatchful ücretsiz bir logo oluşturma uygulamasıdır ve bu online servis üzerinden oluşturduğunuz logoların otomatik olarak sosyal medya görselleri de oluşturulur. Böylece indireceğiniz ZIP arşiv paketi içerisinde hem online olarak hazırladığınız logo, hem de Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya grafikleri yer alır.

Bu sitenin en güzel yanı ise farklı kategoriler altında pek çok profesyonel logo şablonu (modeli) bulunmasıdır. Bu şablonlardan birini seçip daha sonra kendi sitenizin yada markanızın adını yazarak, dilerseniz keyfinize göre birkaç ayar çekerek saniyeler içinde usta bir tasarımcıya yaptırılmış gibi mükemmel logolar yapabilirsiniz.

Bu online servisin ana sayfasına gitmek için buraya tıklayınız. Böylece karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacak.

Profesyonel Logo Tasarımı

Hemen logo yapmaya başlamak için üstteki görselde kırmızı ok işaretiyle gösterilen Get Started yazan butona tıklayın.

Profesyonel Logo Tasarımı sitesi

Yukarıdaki ekran görüntüsü resminde gözüken sayfa karşınıza çıkacak.

Burada moda neredeyse her alanda logo modelleri bulabileceğiniz çeşitli kategoriler var. Bunlar sırasıyla şunlardır:

(fashion), health and beauty (sağlık ve güzellik), home and garden( ev ve bahçe), food and drink (yiyecek ve içecek), sports and rec (spor), gifts and collectibles (hediyeler ve koleksiyon), tech (teknoloji), art and photos (sanat ve fotoğraf), services (servis), games (oyun), children (çocuk), pets (evcil hayvanlar), none of the above (diğerleri).

Ben örnek olması amacıyla teknoloji alanında logo oluşturmak için Tech kategorisini seçtim. Siz de kendinize uygun olan kategoriyi seçin. Ardından sağ üst köşedeki Next yazan mavi butona tıklayın. Böylece aşağıdaki sayfa açılacak.

Burada bir görsel stil seçmeniz gerekiyor. Ben örnek olması amacıyla Creative (yaratıcı) seçeneğine tıkladım. Ardından sağ üst köşedeki Next butonuna tıklayın.

Profesyonel Logo Tasarımı online

Karşınıza üstteki resimde gördüğünüz sayfa çıkacak. Burada Business name kısmına markanın ismini yazın. Slogan kısmına bir şey yazmanız gerekmez ama markanızın yada sitenizin sloganını yazabilirsiniz. Ben örnek olması amacıyla TeknolojiBil adlı web sitem için bir logo oluşturacağım. Ardından sağ üst köşedeki Next butonuna tıklayın.

Böylece alttaki sayfa açılacak.

Profesyonel Logo Tasarımı Programı

Burada logoyu kullanacağınız iş alanını seçin.  Ben web sitemde kullanacağım için kırmızı ok işaretiyle gösterdiğim ilk seçeneği seçtim. Siz kendinize göre birini seçin. Dilerseniz iki yada daha fazla seçeneği de aynı anda seçebilirsiniz. Ardından sağ üst köşedeki Next butonuna tıklayın.

Profesyonel Logo Tasarımı siteleri

Böylece yukarıdaki ekran görüntüsü resminde de gördüğünüz sayfa açılacak. Burada şimdiye kadar sizin yapmış olduğunuz seçimler baz alınarak çok sayıda hazır logo oluşturuldu ve beğeninize sunuldu. Siz sağdaki kaydırma çubuğunu aşağıya doğru çektikçe diğer logo şablonları da gözükecek. Bu pek çok logo modelinden beğendiğinize tıklayarak seçin ve ardından sağ üst köşedeki Next butonuna tıklayın.

Üstteki sayfa açılacak. Burada logonun üzerindeki marka ismini yada sloganı sol taraftan değiştirebilirsiniz. Ayrıca ekranın en solundaki menüde Fonts yazan seçeneğe tıklayarak yazı tipi fontunu değiştirebilir, Colors seçeneğine tıklayarak rengini değiştirebilir veya Icons seçeneğine tıklayarak ikon simgesini değiştirebilirsiniz.

Ardından sağ üst köşedeki Next butonuna tıklayın. Böylece aşağıdaki sayfa açılacak.

Burada kırmızı ok ile gösterilen Download butonuna tıklayarak logoyu ve sosyal medya görsellerini hep birlikte zip dosyası olarak bilgisayara indirebilirsiniz. Zip içinde yer alacak olan dosyaları liste halinde download butonunun üzerinde gösterilmiştir.


Yayımlandı

kategorisi